joi, 31 ianuarie 2013

Fișa postului urmașilor lui Isus




Matei 4:19  El le-a zis: „Veniţi după Mine, şi vă voi face pescari de oameni.” 
  1. pescari de oameni devin doar cei ce merg după El în mod constant...
  2. nu poți să zici că vii după Isus și nu devi pescar de oameni... dacă nu devi pescar de oameni probabil că nu pe Isus îl urmezi, ci pe tot pe tine însuți
  3. Isus era în căutare de urmași care să ducă apoi mai departe Evanghelia... nu doar urmași, ci urmași care să dea mai departe!
  4. Isus spune de la început care e fișa postului celor care îl urmează: ”pescari de oameni”. E parte a pachetului relației cu El, a urmării Lui, e inseparabil de chemarea și misiunea Lui!
    1. dacă nimeni nu ți-a spus că asta e chemarea ta până acum, îmi pare rău, dar asta e realitatea! Îl mai vrei pe Isus sau te mai gândești?
    2. dacă ar exista doar consumatori ai lui Isus și nu oameni care se dăruiesc Lui pentru a da mai departe, mișcarea lui Isus mai devreme sau mai târziu ar dispărea!
    3. atenție la ce spunem încă de la început oamenilor despre Isus! Printre multe altele care le spunem la început ar trebui să fie  și faptul că Isus fiind singura soluție pentru o umanitate împlinită ne cere să vestim această  soluție imediat ce am experimentat-o prietenilor noștrii și să îi aducem și pe aceștia la Isus!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu