Se vor tăia 5 -10 sau 15 căpșuni (în funcție de preferințe – încercați toate
cantitățile) mărunt (în gen ceapă pentru rântaș). Dar și dimensiunea la care
tăiați bucățile de căpșuni e de asemenea la alegerea voastră. Explorați!
Se pun într-o ceașcă mare de ceai sau cafea.
Se rupe o felie de prăjitură gen chec în bucăți. Eu am încercat și alte
genuri de prăjitură și e ok. Pot fi una sau două felii de prăjitură. Încercați
ambele cantități. Se adaugă peste bucățile de căpșuni în ceașcă.
Se toarnă peste amestecul căpșuni - prăjitură cca 100 – 200 gr de iaurt fie natural, fie cu aromă de căpșuni. Eu am
încercat cu produse lactate marca Unicarm, dar orice marcă e bună.
Se amestecă bine și.. voala: aveți niscai delicatesa gastronomică!
Bon apetit!
Scrieți impresii!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu