sâmbătă, 9 iunie 2012

Rețetă: Iaurt expandat de căpșuni - pentru gurmanzi și alte soiuri de mâncăi



Se vor tăia 5 -10 sau 15 căpșuni (în funcție de preferințe – încercați toate cantitățile) mărunt (în gen ceapă pentru rântaș). Dar și dimensiunea la care tăiați bucățile de căpșuni e de asemenea la alegerea voastră. Explorați!
Se pun într-o ceașcă mare de ceai sau cafea.
Se rupe o felie de prăjitură gen chec în bucăți. Eu am încercat și alte genuri de prăjitură și e ok. Pot fi una sau două felii de prăjitură. Încercați ambele cantități. Se adaugă peste bucățile de căpșuni în ceașcă.
Se toarnă peste amestecul căpșuni - prăjitură cca 100 – 200 gr de iaurt fie natural, fie cu aromă de căpșuni. Eu am încercat cu produse lactate marca Unicarm, dar orice marcă e bună.
Se amestecă bine și.. voala: aveți niscai delicatesa gastronomică!
Bon apetit!
Scrieți impresii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu