joi, 7 martie 2013

Cum a vrut Isus să fie biserica și urmașii Lui - Neil Cole - fondatorul CMA


În preajma anului 2000, Neil Cole și-a propus să învețe din Scripturi și din istoria bisericii care sunt secretele creșterii spontane și exponențiale ale Împărăției lui Dumnezeu în biserica primară și în biserica subterană din China și cea persecutată din India... pentru a vedea dacă o creștere de asemenea proporții ar putea avea loc și în lumea seculară vestică.
Evangheliile conțin secretul multiplicării seminței de muștar a Împărăției.
Cine nu multiplică ucenici, nu va putea multiplica lideri. Cine nu multipilcă lideri, nu va putea multiplica biserici. Dacă nu multiplicăm biserici, lumea nu va ajunge să îl cunoască pe Isus.
Care e secretul?
E posibil ca o biserică să crească în mod natural și exponențial în calitatea ucenicilor și ca și număr?
E posibil așa ceva în lumea seculară, materialistă și individualistă în care trăim?
Din 2000 încoace, Neil a asistat la nașterea a mii de biserici noi care s-au răspândit pe întreg globul. O mișcare care va duce la revoluționarea bisericii instituție așa cum o cunoaștem noi și la aducerea lumii la Isus...
Aici aveți un set de prezentări ale lui Neil traduse în românește:
http://vimeo.com/album/2073455

De asemenea, există tradusă în românește și una dintre ultimele lui cărți: ”Biserica 3.0” Această carte va fi foarte probabil cea mai provocatoare carte pe care ați citit-o despre biserică în întreaga dvs. viață. O puteți comanda aici:
http://www.aquaforte.com/det.php?id=678

O mulțime de alte resurse video pe teme de facere de ucenici, dezvoltare de lideri și biserici noi, dar care nu sunt traduse puteți accesa aici:
http://www.cmaresources.org/videos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu